Hiding place is een productie van De Dansonderneming gecreëerd in samenwerking met ‘boer’ Evert Konijn uit Noordbeemster. Deze poëtische voorstelling rond en in kuubskisten voert het publiek weg van het jachtige bestaan naar een wereld waarin licht, lucht en ruimte neerdalen. Een hiding place waar iedereen van droomt.
De Dansonderneming is een semi-professioneel gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. De Dansonderneming telt zeven dansers die in wisselende samenstelling deelnemen aan producties en voorstellingen. Het gezelschap werkt veel op locatie, maar is ook regelmatig in de kleinere theaters te zien en maakt daarnaast ook voorstellingen in opdracht. Daarnaast werkt De Dansonderneming graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.

De Dansonderneming is een zelfstandig gezelschap dat bewust werkt zonder subsidies en al jaren met minimale middelen producties weet neer te zetten die een breed publiek kennis laten maken met dans als kunstvorm. Om producties te realiseren wordt naar samenwerkingsverbanden gezocht die elkaar versterken. Hierin voelt de groep zich gesteund door programmeurs, fotografen, ontwerpers en technici die door eerdere samenwerking met De Dansonderneming het gezelschap op verschillende wijze ondersteunen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.