Ed Rock (Edwin van Andel) geeft dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer acte de présence op Summer Breek. Hij draait sinds begin jaren ’90 graag en vaak voor volle dansvloeren.

“Ik zoek een balans tussen de smaak van het publiek, mijn collectie 7” vinylsingles en de sfeer om een avond te laten slagen.

Ik groeide muzikaal op in de tijd van punk, new wave en vroege hiphop. Dat zijn altijd belangrijke invloeden voor me, daarvan heb ik geleerd niet bang te zijn voor vuige en stoere muziek als het nodig is. Daarnaast hou ik van soul, funk, rock, reggae, dance en indie. En wat wel alternatieve muziek genoemd wordt.

Wat ik graag draai is een mix van alle toffe platen die vol leven en organisch klinken. Ik doe dat vooral in Amsterdam in café’s als Checkpoint Charlie, De Nieuwe Anita en Bar Weber. Ik heb 20 jaar in de Melkweg gedraaid en DJ sinds lang op festivals, waaronder Lowlands, Pinkpop, Into The Great Wide Open, Oerol en Dauwpop. Ik werk als programmeur pop, jazz en wereldmuziek bij het Concertgebouw.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.