Kinderprogramma Zaterdag 22 juli 2017

Op zaterdagmiddag 22 juli is er een kinderprogramma met Zandtekenaar Sylvia Wybenga, Stichting Matta, De Dansonderneming en Theatergroep Hilaria.

Daarnaast zijn er ook workshops van Atelier Nies (bus beschilderen), Myriam Gras (maiskolven beschilderen), Kathrin Sachse (fotowand), Pieter Tensen (Animatie en StopMotion) en Art to Take (linoleumdrukkerij).

De Spelletjesbeer leert je nieuwe spelletjes en ook het slootje scheppen met Douwe Tadema ontbreekt niet.

Kortom een mooie middag vol vermaak voor de kleintjes. Zie hieronder het schema voor tijden.

 

BEP Tent

Terrein

Wordbites

25 jul

ik wens dat er altijt feest is

Dat schreef een van onze jonge bezoekers op een wenskaart in het hemelbed. Summer Breek 2017 zit er weer op. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Wat een feest, wat een kwaliteit en wat een sfeer! En wat een weertje! Graag willen we langs deze weg iedereen bedanken die daaraan een bijdrage heeft geleverd: Anna en haar mensen, de gemeente Edam-Volendam, onze sponsoren, onze artiesten, onze koks, onze bezoekers en uiteraard onze fantastische vrijwilligers. We genieten nog even na van alle foto’s en films en de vele enthousiaste reacties die we mochten ontvangen. Wat ons betreft: graag tot een volgende keer!

 

05 mei

Welkom!

Welkom op de website van Summer Breek. Een festival voor het hele gezin op misschien wel de mooiste plek van Noord-Holland. Intiem, sfeervol, prikkelend. Kampvuurconcerten, podiumoptredens, theater in het weiland, kunstenaars aan het werk. Kom genieten van talentvolle regionale artiesten en laat je inspireren door de prachtige omgeving.

Like ons op Facebook, volg ons op Twitter.


14:15 – 15:00

De Breek (doorlopend)

De sloot

Kunsthoek