Stichting Matta

Komt dat zien, komt dat zien: Matta komt naar Summer Breek 2017!

Stichting Matta maakt interdisciplinaire kunstprojecten met een randje. Matta is nuchter, heeft humor, zoekt de grenzen op, maakt verbindingen, blijft bij zichzelf, verbaast en verrast. Matta staat in de wereld.

De oprichters (artistiek team) van Stichting Matta zijn choreograaf Okke Braaksma en theatermaker Floortje Bras. Oude bekenden van Hoorn en West-Friesland, die hun roots niet vergeten. Hoe mooi is het dan om op je 35e verjaardag je kindervoorstelling te komen spelen op Summer Breek?

Matta komt met de muzikale fysieke theatervoorstelling ‘Waar is Lieke?’ Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Oftewel, voor iedereen. De voorstelling gaat over Lieke. Lieke is haar beste vriendin kwijt en daardoor ook een beetje zichzelf. Wie is Lieke en waarom zijn ze met z’n drietjes? Een muzikant, een danser en een actrice nemen je mee in hun zoektocht.

Vorig jaar stonden ze onder andere op het Mandala-festival, BAM, festival Hongerige Wolf en het BrugTheaterfestival. In het najaar start hun scholentournee, maar op zaterdag 22 juli staan ze op Summer Breek.

Kom ook Lieke zoeken en vergeet Floortje niet te feliciteren 🙂