Stel je voor: een sfeervol houten Vogelhuisje, met bankjes ervoor. Op die bankjes zitten mensen te praten. Ze hebben mooie gouden lijsten in hun hand, met daarop de synopsis van de verhalen van Mees. Eerst ieder voor zich, maar uiteindelijk samen, bepalen ze welke synopsis hen het meest aanspreekt. Vanaf het bordes heet Mees haar publiek welkom en begeleidt hen naar hun stoelen. Zodra ze de deur sluit, is de buitenwereld weg en is er alleen nog het verhaal en de muziek.

Gevleugelde Vertellingen is de verzamelnaam voor deze bijzondere vogelverhalen, licht absurdistisch, maar zonder uitzondering meeslepend in hun eigenheid.

Vergezeld door haar gitaar verhaalt en zingt Mees over de absurde en hilarische personages die deze serie voorstellingen over de relatie tussen mens en vogel zo bont gekleurd maken. Ondeugend, grappig, spannend; maar altijd intiem en liefdevol.

Mees reist al jaren stad, land en luchtruim af om haar toehoorders te verwennen met haar zangstem en spraaklust. Geen hoogpolige theaterstukken, maar goede teksten en beeldende liedjes, die je raken tot in je ziel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.