“Ik heb een geniaal idee!”
“Niet nu, zo kom je te laat.”
“Waar is mijn tekenblok?”
“Schiet nou op, ik sta te wachten.”
“Ik weet dat ik het nu moet tekenen, anders is het weg.”

De spelers van Eenhoorn belanden in een grote tijdloze droom waarin ze van alles tegen komen. Het speeldoosje van Mona dat tot leven komt, de vissen van Andre die kunnen praten, het vergeetachtige monster van Yannic en nog veel meer wonderlijke situaties.

Dit is het juiste moment voor ons verhaal en stoor ons niet! Kom kijken en doe mee met onze deels interactieve theatervoorstelling, waar we spelen, fantaseren, dansen, zingen, muziek maken en in het diepe duiken. Laat het niet aan je voorbijgaan, maar pak het moment. Deze (kinder)voorstelling is gebaseerd op de Griekse god: Kairos. Dit mythische figuur was een ster in het op het juiste moment iets voor elkaar krijgen.

Theatergroep Eenhoorn, opgericht in november 2005, is onderdeel van stichting Esdégé-Reigersdaal. Drie tot vier dagen per week wordt op twee locaties als dagbesteding theater gemaakt met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Eenhoorn laat zien dat getalenteerde mensen met diverse beperkingen goede acteurs kunnen worden, die in staat zijn te participeren in mooie theaterproducties.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.