Openingsdiner
We starten vrijdag om 18:00 uur met een overheerlijk openingsdiner. Er staat dan een mooie paella op het menu, uiteraard ook voor de vegetariër. Kaarten voor het openingsdiner zijn verkrijgbaar via deze site en kosten € 10 per persoon. Zo kun je met een volle maag genieten van het eerste optreden van Summer Breek 2018, het knallende Myra en de Bunkers. Hadden we al gemeld dat Myra herself de muzikale omlijsting van deze maaltijd voor haar rekening neemt? Bunkeren met Myra!

Culinair
Alleen al voor het culinaire aanbod wil je Summer Breek niet missen. Katja Schuitema en Sjoerd Spoelstra van Het Venster op Waterland (Broek in Waterland) serveren vanuit een prachtige woonwagen fijne verse Tapas, mooi gebraden Iberico vlees, heerlijke patas bravas en voor de vegetariërs verse salades en geroosterde groenten. “Omdat wij proberen zonder onnodig afval te werken hebben we gekozen voor echt servies en er is een heuse afwasstraat waar zingend de afwas wordt gedaan.”

De Naeckte Roockers (Thom van der Woude en Ton Wieferink) spelen zaterdag ‘The Hanging of Smokey the Bock King’, een doorlopende voorstelling waarbij de nodige haringen gerookt worden.

Daarnaast zijn er pizza’s uit de steenoven en uiteraard Anna’s onovertroffen appeltaart!

Munten
Op het festival maken we gebruik van munten. Deze munten zijn bij de kassa op het midden van het terrein te halen. Uiteraard kan je bij ons ook pinnen.