ik wens dat er altijt feest is

Dat schreef een van onze jonge bezoekers op een wenskaart in het hemelbed. Summer Breek 2017 zit er weer op. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Wat een feest, wat een kwaliteit en wat een sfeer! En wat een weertje! Graag willen we langs deze weg iedereen bedanken die daaraan een bijdrage heeft geleverd: Anna en haar mensen, de gemeente Edam-Volendam, onze sponsoren, onze artiesten, onze koks, onze bezoekers en uiteraard onze fantastische vrijwilligers. We genieten nog even na van alle foto’s en films en de vele enthousiaste reacties die we mochten ontvangen. Wat ons betreft: graag tot een volgende keer!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.