Wendy Simons: Aan de organisatie en alle vrijwilligers van Summer Breek,
Ik wil jullie bedanken voor het heerlijke fijne festival. Wat een prachtig fantastisch fijn festival op een nog prachtiger (haast sprookjesachtige) locatie, ik heb 3 dagen genoten, blij dat ik dit mocht beleven. En dat gewoon om de hoek!!! Nogmaals super bedankt allemaal!!

Herald Schaafsma: Mooie locatie, mooie muziek en theater, leuke, lieve, mooie mensen, Summer Breek, ik mis je een beetje…

Hans Feld: Het weer was klote. Het festival was geweldig.

Karin Wartenbergh: Ik heb met veel plezier op jullie mooie festival gespeeld vandaag! Goeie sfeer, mooie dingen gezien, erg gezellig en lief en enthousiast kindpubliek bij m’n voorstelling! Dus bij deze, bedankt!

Almer Vet: Een heel ontspannen en sfeervol festival, op een prachtige locatie.

Frank Groot: Geweldige middag- en avond gehad! Complimenten aan de organisatie voor een zeer geslaagd festival (ook namens mijn moeder). Volgend jaar weer!

Reina Zeeman: Wat een geweldig sfeertje! Heb de hele avond genoten.

Alice Eenhoorn: Wat was het leuk! Volgend jaar weer?

Annemiek Langen: Het was een fantastisch weekend.

Rob Lammertse: Heel erg bedankt allemaal. Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Over het weer is alles al gezegd, maar al het andere was fantastisch (programmering, eten, locatie enz.) nogmaals bedankt en hopelijk volgend jaar een vervolg.

Tangarine: Prachtig festival. Beter weer hadden wij in ieder geval niet kunnen wensen! Dank! #allemaalophetpodium.

Tim Knol: Summer Breek was top!!

Ton Knol: Wat een feest! Summer Breek vrijdag helemaal top.

De Kift: Tof festival op een nog toffere plek.

Yvette Plat: Heel mooi programma met allemaal bekende en minder bekende acts.

Ageeth de Haan: Een prachtig festival. De regen kletterde op het tentdoek, maar het was heel erg gezellig binnen. Hoera voor Summer Breek.

Ageeth de Haan: Wat een geweldige finale met Beans & Fatback en wat een mooi festival. Laat de regen van dit weekend niet het vervolg in de weg zitten. Volgend jaar weer, moet gewoon!!.

Bibliotheek Veldhoven: Wat een ontzettend leuk festival!!

Kevin Wouters: Een erg tof initiatief op een hele mooie locatie 🙂

Caroline Kraaijveld: Het was top! Volgend jaar weer please!

Carolien van der Vlies: ’t was een skitterend weekend #summerbreek

Harry Scholten: Mooi 3-daags festival gehad!! Dank!!!

Melissa Walrecht: Wat heb ik genoten van een superleuk festival, met fantastische optredens. Dit mag echt niet de laatste keer zijn!!!

Evelyn Visschedijk: Waar zijn de foto’s van de fantastische catering, wauw wat was dat lekker :p

Nettie Oudt: Het waren drie inspirerende dagen, leuke mensen ontmoet… conclusie volgend jaar natuurlijk weer, weer of geen weer!!!

Sandii Zachte: Sjonge, Summer Breek was geweldig! Ondanks de regen was het voor zo’n eerste keer echt druk.

Elly van Keulen: Het was een heerlijk weekend, heb echt genoten en de kindjes met mij.

Corine Kuilman: Dikke pluim voor de organisatie. Wij zijn er volgend jaar weer!

Fleur Bolink: Hartelijk dank, mensen, het was een geweldig feest! Volgend jaar weer, hoop ik?

Marieke van Otterloo: Evaluatie met Anna, 6 jaar: op nummer 1: de zweefmolen!! En op nummer 2 het poppentheater. Verder was het gewoon leuk 🙂

Liesbeth Muijen: Summer Breek was swingend en gezellig. Lekker dansen in de blubber :).

Kees Plugboer: Enorm genoten en veel waardering voor opzet Summer Breekfestival.

Janina Mand: Onwijs genoten!!!

Jacco van Oostveen (Pulser): Een regenachtige maar zeer geslaagde avond.

Marcel Molenaar: Van mij mogen de organisatoren allemaal een lintje krijgen voor hun werk en doorzettingsvermogen om het iedereen naar de zin te maken!

Dick Kwakman: Wat een avond gister. Ondanks de regen en de reorganisatie van de podia heb ik persoonlijk één van mijn leukste optredens ooit gehad! Dank en hulde voor Summer Breek en het publiek!

Manou Rebecca: Wat een modderfeestje! Maar wel echt gezellig!

Cigdem Ozcelik: Wat een intieme en ongelofelijk unieke sfeer in de tent!

Stefanie Hartmann: Wat een leuke sfeer, geweldige locatie en initiatief. Catering en vooral Tim Knol met band en Anne Soldaat / Chris James en Laurens superlekkerrrrr. Volgend jaar zijn we er ijs en weder dienende zeker weer bij! We zeggen het voort.

Cora Surie Hendriks: Wat was t leuk, mensen! Dit is een blijvertje ;). We want more!

Marian Vleerlaag: Supermooie sfeer, prachtige locatie en goed georganiseerd. Well done!

Stefanus Wammes: Ik denk dat alle organisatoren en vrijwilligers, maar zeker ook de gastheer en gastvrouw van Summer Breek wel een ‘break’ hebben verdiend. Wat dachten jullie van een week of 52???

Jolanda van Goor over het optreden van Tim Knol: Magisch was het. De muziek, het licht om de boom, met een stralenkrans van de mist. De vogels op de achtergrond. De slingers met lichtjes in de anders zo pikdonkere polder. Lotte die ontspannen in mijn schoot lag. Genieten met een hoofdletter.

Carla Knelange (Witte Weekblad,, www.dichtbij.nl): De line-up stond als een huis. Drie dagen lang werden bezoekers getrakteerd op een continue stroom van optredens van theatermakers en muzikanten. Met trekpleisters als Tim Knol, La Boutique Fantastique, De Kift en Beans & Fatback en onverwachte pareltjes als de gehoornde man Kurt Demey, Yori Swart, Koekla, Dick Kwakman en de Waltzband. Het weidse landschap van het buurtschap Etersheim, het laagste punt van Noord-Holland, werd zowel door performers als bezoekers keer op keer geprezen.

Elly Molenaar (Noordhollands Dagblad): Bij de bezoekers geen onvertogen woord, de meeste mondhoeken staan naar boven gekruld. Regen of niet, de festivalgangers maken een feestje van Summer Breek.

Siem Kees Slegt (De Stadskrant) over de vrijdag: Het mooie weer, de fantastische locatie en de bijzondere vrijdagprogrammering zorgden voor een ongekende belevenis voor de vele honderden bezoekers.

Anna Frederiks (bezoekerscentrum De Breek) in het NHD: Fantastisch, in één woord. Ik heb drie dagen met een grote glimlach rondgelopen. Alle complimenten voor de vrijwilligers en medewerkers. Die hebben zo hun best gedaan, bijna ontroerend.