Summer Breek 2018

Kijk de Dawn Brothers eens nagenieten van hun geslaagde optreden op Summer Breek 2018. Ook wij genieten nog even na. Deze editie gaat wat ons betreft de boeken in als ‘het jaar dat alles klopte’. Schitterend weer, een fijn programma en twee dagen lang alleen maar leuke mensen die het zichtbaar naar hun zin hadden.

Graag willen we langs deze weg iedereen bedanken die daaraan een bijdrage heeft geleverd: Anna Frederiks en haar mensen, de gemeente Edam-Volendam, onze sponsors, onze artiesten, onze cateraar Venster op Waterland, het dreamteam van Visiemotion AV Producties, onze bezoekers en uiteraard onze fantastische vrijwilligers.

We genieten nog even na van de schitterende aftermovie en van alle lovende reacties. Foto’s volgen hopelijk snel!

En hoe heb jij het ervaren? Laat het ons in een reactie weten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.