Geen nieuwe editie Summer Breek in 2019


Summer Breek krijgt dit jaar geen vervolg. We krijgen de financiële basis niet op orde.

Een festival organiseren kost nu eenmaal veel geld. Het is ieder jaar weer een gok of we uitkomen en dat is tot op heden helaas nog geen enkele keer gelukt. Om de volgende editie van Summer Breek te organiseren hebben we een stevigere basis nodig en we voorzien dat dat in 2019 niet meer gaat lukken.

Er zijn nog geen concrete plannen, maar wellicht dat we dit jaar toch ergens een feestje kunnen vieren met wat bandjes. We zijn allemaal ontzettend trots op wat we de afgelopen drie jaar hebben neergezet en we houden het vuur graag brandend.

Deze break geeft ons de mogelijkheid om verder te zoeken naar meer sponsors en fondsen en hopelijk de mogelijkheid om volgend jaar wel weer een geweldige editie van Summer Breek neer te zetten. Op naar Summer Breek 2020!

Geen Summer Breek 2019

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.