Wouter Hakhoff: Sommige festival zijn na één editie al legendarisch. Summer Breek is zo’n festival. Vijf jaar geleden was de eerste editie. Een line-up om je muzikale vingers bij af te likken en strak georganiseerd. Een vreselijke zomerstorm gooide echter roet in het eten waardoor het festival helaas niet alleen met rode oortjes van de muzikale opwinding maar ook met rode cijfers in de boeken moest besluiten om het bij die ene keer te laten. Maar de legende was geboren.

En nu zijn ze terug. Met een nog betere line-up, nog strakker georganiseerd en vooral met beter weer. De verwachtingen zijn hoog, zou het festival zijn epische naam waar kunnen maken? Ga heen en kom er achter! Het programma belooft in ieder geval veel. Te veel en te goed om allemaal op te noemen. Kijk maar even, en daarna, hop hop, op de fiets richting Etersheim!

Geniet!

 

Bert Laan: Prachtige locatie, heel fijn organiserend team en een vijver aan leuke acts. Summer Breek is een traktatie.

Jacco van Diepen: Onwijs gaaf festival. Vijf jaar geleden heb ik ook enorm genoten.

Gerhardt Heusinkveld: Het meest charmante festival van deze zomer, op een van de mooiste plekken in Noord-Holland. Te gekke line-up. Te gekke organisatie.

Bert Groot: Best een tamelijk indrukwekkend programma op dat Summer Breek.

Bas Bouwhuis: Te gek programma weer!

Pien Jonker: Het programma, de entourage, allemaal leuk. De organisatie werkelijk top.

Tom Haage: Gave line-up.

Luc van den Berg: Summer Breek aanrader voor jong en oud!

Anita Vos: Superleuk!

Sylvia Vlak: Wat een mooie plek en wat een mooi festival!

Dick Westerneng: Top!!

Reina Zeeman: Wat was het leuk!

Reina Zeeman: Kan het Hollandser? Kees Vriend op het singer-songwriterpodium op Summer Breek. Zo’n geweldige sfeer.

Reina Zeeman: Clean Pete, wat zijn die meiden goed en leuk!

Bas Bouwhuis: 5 jaar geleden ontstond de liefde. Dit weekend zijn we terug bij de molen waar het allemaal begon. Met Milou Beunder! ♥

Jeroen de Wildt: Zo hee, de Kift & Rats on Rafts was bijzonder te gek! Summer Breek, leuker dan leuk!

Wijnand Visser > The Glücks: Dat hadden we nog niet eerder gezien op Summer Breek: een moshpit. Wat een feest, fenomenaal. Dank!

Holland Elektro: Summer Breek was Super!

Ciska Gijsbers: Heerlijke dag gehad op Summer Breek!

Patricia Noordeloos: Geweldige dag gehad op Summer Breek. En vandaag mogen we weer!

Michael Abels: Ik vond het voor de tweede keer een geslaagd festival. Hopelijk de volgende keer sneller een nieuwe editie!

Martin van Vugt: Het was een geweldige Summer Breek. Organisatoren, vrijwilligers, muzikanten, publiek en andere betrokkenen fantastisch bedankt. Volgend jaar weer. Toch?

Euridice Sabajo: Wat een toffe locatie!!

Lub Pasterkamp: Voor het hele gezin een prachtig festival.

Anneke Ploeger: Wat een geweldig weekend. Dank ♥

Mieke de Boer: Wat een te gek weekend hebben we gehad!!! Zaterdagavond ons trouwfeest en vanmiddag nog even naar Summer Breek. Ik heb ook vandaag de hele dag in mijn trouwjurk gelopen, moet morgen afkicken.

Stephan Stalenhoef: Summer Breek was ontzettend leuk!

Loek Schilder: We hebben een hele leuke middag en avond gehad. Een mooi gevarieerd aanbod op een bijzonder mooie locatie.

Carrolien V: Mooi feestje dat Summer Breek. Wat een locatie en fantastische vrijwilligers!!

Patricia Noordeloos: Waterbanen maken, friemelbeestjes vangen en dansen bij het openlucht podium. Summer Breek, we hebben genoten!

Reina Zeeman: Ik vond het heerlijk. Prachtige optredens gezien, heerlijk in de zon gezeten, lekker gegeten. Volgend jaar weer?

Jurriaan Marsman: Het was muzikaal en amicaal, daar houden we van!! Behoorlijk koud gisteren (avond) maar gezellig in een prachtig theatraal oer-Hollands landschap. We hebben lekker gespeeld met Yo… Complimenten voor de organisatie!!

Wilfred van Loenen: Gisteren hebben wij Summer Breek bezocht. Wat een leuk festival en mooie locatie. Genoten van optredens van ‘De ondergang van een succesvol duo’, de band Yo! en het prachtige Clean Pete! (Prima geregeld geluidstechnicus!) Bedankt allemaal.

Paul Luiken: Even snel Summer Breek bedanken voor een geweldige ontvangst en een prachtig festival.

Rob Kooiman: 1e dag Summer Breek:

  • de plek 10 punten
  • de mensen 10 punten
  • de vrijwilligers 10 punten
  • de muziek 10 punten…
  • de BEP, Breek Even Punt 11 punten
  • afsluitende act, The Glücks 11 punten

Jannelies Blommaert: Gisteren super gespeeld op het fantastische Summer Breek met Holland Elektro. Daarna nog even gemijmerd aldaar in ‘t gras. De zomer smaakt naar meer…

Emily Oosterom: Geweldige Summer Breek gehad!! Gefilmd met De Videomeisjes voor de aftermovie en beide avonden tot laat gedanst. Vannacht na een avond fun en dansen met m’n lieve vriendinnetjes pas om half 4 in m’n bedje, nu alweer klaarstaan voor een montagemarathon. Als een baas ?

Chris Kuilman: Ja… Summer Breek is een intiem sfeervol festival op een prachtige locatie. Wat was het mooi weer en gezellig zeg!!

Clara Koller: Wat een heerlijk festival is Summer Breek. Organisatie en vrijwilligers bedankt, we hebben genoten!

Erwin Terpstra: Geweldig festival Summer Breek! Wat een prachtige locatie.

Bas de Vries: Wat een mooi weekend. Gisteren al met Holland Elektro, en vandaag een van de mooiste van Kopvoeter en een onvergetelijk afscheid van Electric Tears. Trots en Dankbaar. Hulde aan de organisatie van Summer Breek!

Frank Spil: Erg genoten! Alle vrijwilligers bedankt! Topfestival, tot volgend jaar!

Paul Schokker: Waanzinnig genoten dit weekeind! Bedankt!

Melissa Walrecht: Het was super!!

Cato Bentvelzen: Het was een waar feestje. Jammer dat ik niet alles heb kunnen zien. Hulde aan de organisatie.

Euridice Sabajo: Summer Breek was echt geweldig!

Yolanda Hulscher: Gisteren een superleuke dag en avond gehad op Summer Breek in Oosthuizen!! Opgetreden met de band Yo! met Cok op de sax en Henk Jan op de bas als gastmuzikanten! Oerol in het klein en dat in de Zeevang; dit heeft potentie!! Complimenten voor de organisatoren en alle vrijwilligers die dit mogelijk maken… super!

Dorine Rustenburg: Echt zo blij en trots en trots en blij en nog veel meer. Dank voor alle lovende reacties! ?

Ton Gitzels: Het was fantastisch, dank daarvoor!!!

Ed Rock: Wat ‘n prachtige plek dat Summer Breek festival en wat een leuke mensen. Heerlijk gedraaid op ‘n klein maar heel fijn feestje. Volgende keer weer!

Linda Dekker: Wauw! Wat een weekend! Heerlijk festival gehad op een geweldige locatie, met geweldige bandjes en een super de luxe slaapplaats aan de rand van een overdekt zwembad.

Band Yo: Supergaaf Festival Summer Breek! Ons eigen Oerol, wat een toplocatie met machtige wolkenluchten aan de IJsselmeerdijk, wat wil je nog meer… fijn publiek, goede sfeer… een pareltje in de Zeevang!

Elly van Keulen: Dochter en ik kijken terug op een fijn feestje waar we hebben mogen helpen, het was heel OK. 10+ voor de verzorging van de vrijwilligers!!, voor de sfeer, voor het geheel. Dank jullie wel allemaal.

Yvette Plat: Wat een geweldig weekend bij Summer Breek 2016 ??? Ik ben nog helemaal in de wolken van het succes en de goede sfeer. Volgend jaar weer als het aan mij ligt!

Sandy Nibbering: Leuk festival! En wat een prachtige plek!

Esther Ebbers: Echt een aanrader! En inderdaad op een van de mooiste plekjes van Nederland. Nu al zin in volgend jaar! ?

Bert Visscher: Een heerlijk zonnig optreden van De Medemens. Komt er op een gegeven moment een klein meisje, met een hartje gevlochten in het haar en opgemaakt als vlinder, voor een Medemens staan, zegt hij tegen haar: “Kom op meid, pak je minuutje, dans als een vlindertje!” Legendarisch.

Marcel Molenaar: Geweldig, respect to the organisatoren, vrijwilligers en sponsors.

Carla van der Hulst: Ik heb geweldig genoten op Summer Breek. De locatie, het weer, de bandjes, Café Chantant, het eten: alles in 1 woord TOP!

The Glücks: Summer Breek 2016 = Party!!!! Dank je wel gekke noorderburen!

Superhallo: Wat een uitzicht en wat een geweldig festival!

Niels de Wit: Dat was een geweldig weekend, blij dat we ons steentje konden bijdragen.

Bart Ebbers: Leukste festival van Nederland.

Danny Korporaal: Prima vertoeven hier op @SummerBreek. Leuke mensen, prima muziek en een heerlijke locatie. #SummerBreek #Etersheim

Eric Lensink: Het was tof om te spelen op Summer Breek! Ik hoop dat het festival een jaarlijkse traditie wordt. Prachtlocatie.

Marco Heijne: Namens De Kift & Rats on Rafts wil ik alle medewerkers van Summer Breek bedanken voor en tegelijkertijd feliciteren met een geweldig festival.

Bert Laan: @DeKift Briljante set op @SummerBreek. Ongelooflijk van jullie genoten. Alwéér.

Rob Cerneüs jr.: Summer Breek was heel mooi, jullie mogen echt trots zijn op al het (vrijwilligers)werk. Mooie muziek, heerlijk gedanst en leuke mensen… Tot de volgende keer!

Siem Kees Slegt (Noordhollands Dagblad): De variatie is groot op Summer Breek en het niveau hoog. We willen niet nog eens vijf jaar wachten, want het festival verdient alle roem.

Gijs Hoogland: Het enige festival waarbij je vaker vrienden begroet dan dat je biertjes bestelt: Summer Breek.

Gijs Hoogland over Eriksson Delcroix: Muzikaal gezien één van de beste acts van het festival.

Gijs Hoogland: Maak kennis met de beste band van de avond en misschien zelfs wel van het hele weekend: The Glücks. We horen kreten als ‘Nog nooit was er een moshpit op Summer Breek’, we zien dansende mensen overal en nergens en terwijl we zelf ook alle kanten op gebeukt worden in de moshpit, weet je dat het niet beter gaat worden. We leven nog lang en gelukkig, driewerf hoera voor de eerste Summer Breek sinds 2011 en op naar de zondag.

Wim Potveer: Nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer nogeenkeer!!!!!

Ieke Dekker: Etersheimwee